Vágólapra másolva!
Vasárnap este a Ferencváros 6-1-re győzött Debrecenben az OTP Bank Liga 12. fordulójában. A mérkőzést természetesen igecsak eltérően értékelte a két vezetőedző, Szergej Rebrov és Herczeg András.

"Az ellenfelünk ma támadólag lépett fel, és ezt használtuk ki kontrákkal, valamint főleg pozíciókból sikerült gólokat szereznünk. Dibusz Dénes furcsa sérülést szenvedett az előző meccs végén, ezért neveztem ma Gróf Dávidot a kapuba, aki eddig is rászolgált a bizalomra, és ma is remek teljesítményt nyújtott.

Örülök, hogy két ilyen remek kapusunk van, akik tisztelik egymást, és egészséges verseny van köztük a kezdőcsapatért.

Frissek voltunk, minden alkalmat kihasználtuk a regenerációra, talán ennek az eredménye a siker" - mondta Szergej Rebrov az M4 Sportnak a mérkőzés után.

Szergej Rebrov elégedett lehet csapata vasárnapi teljesítményével Fotó: Polyák Attila - Origo

"Az első tíz percben megilletődve kezdtünk, a Fradi meg is szerezte a vezetést. Utána jól játszottunk, Gróf Dávid többször is bravúrosan mentett, benne volt, hogy egyenlíthetünk, de mi kaptunk gól egy ellentámadásból. A második félidőt jól kezdtük, tudtunk szépíteni, de aztán 3-1 után szétestünk. Hozzá tartozik, hogy a félidőben Szécsit, 2-1-nél Nagy Sándort kellett lecserélni, de ez sem mentség a nagyarányú vereségre.

- fakadt ki Herczeg András a súlyos vereség után.