A DVTK kiállított edzője szerint nem biztos, hogy mindent meg kell hallani

Debrecen, 2019. október 19. Feczkó Tamás, a Diósgyőri VTK vezetőedzője a labdarúgó OTP Bank Liga 9. fordulójában a Debreceni VSC ellen játszott mérkőzésen a debreceni Nagyerdei Stadionban 2019. október 19-én. Debreceni VSC-Diósgyőri VTK 2-1. MTI/Czeglédi Zsolt
Vágólapra másolva!
A Budapest Honvéd az Új Hidegkuti Nándor Stadionban 1-0-ra legyőzte a vendég DVTK-t. A meccs utolsó perceiben a diógyőro Mirko Ivanovszki és a két edző is piros lapot kapott.

A lefújás után kicsit lehiggadva nyilatkozott a két vezetőedző, de abban egyetértettek, hogy talán egy felfkozott hangulatú meccs utolsó perceiben nem kellene mindent meghallania a negyedik játékvezetőnek.

„Elnézést kérek mindenkitől, akit rosszul érintett, hogy ismét eltiltottak a kispadról. Nem akarok bírózni, de nem értem, egy edző miért nem segítheti a játékosait. Soha nem a játékvezetők ellen beszélek. Akkor sem, ha feldúlt vagyok, vagy bevonódom a meccsbe érzelmileg.

ha egy ember edzőként érzelmileg belesodródik a mérkőzésbe, és ezért egy méterre elhagyja a technikai zónát. A játékosaimat elismerés illeti, örülök a sikerüknek" - mondta Giuseppe Sannino.

„Úgy gondolom, a 92. percben mindkét edző felfokozott hangulatban van, űzi, hajtja a csapatát.

Nem tudtuk megbontani az ellenfelet, hiányzott a kreativitás. Nem játszottunk ma jól, de vereséget így sem érdemeltünk. A reális eredmény a döntetlen lett volna" - tette hozzá az M4 Sport kamerái előtt Feczkó Tamás.