Kirúgták a Nyíregyháza Spartacus vezetőedzőjét

Spisljak és Polekszic is távoznak Nyíregyházáról
Vágólapra másolva!
A Siófokon elszenvedett 6-1-es vereség után a Nyíregyháza Spartacus vezetőedzője, Zoran Spisljak felajánlotta lemondását, a klub vezetése pedig elfogadta azt. A trénerrel együtt távozik a Szparitól Vukasin Poleksic másodedző is.

A Merkantil Bank Liga 16. fordulójának szerdai játéknapján a Nyíregyháza újabb pofont kapott. A III. kerület ellen elszenvedett 5-0-s Magyar Kupa-kiesés és a hazai Gyirmót elleni vereséget övetően, a szabolcsiak ezúttal a Siófok vendégeként kaptak ki 6-1-re, és visszacsúsztak a 16. helyre.

A találkozó után Zoran Spisljak vezetőedző felajánlotta lemondását, a klub vezetése pedig elfogadta azt

"Elértük azt a pontot, amikor úgy érzem azzal segítek a legtöbbet a Szparinak, ha távozok. Nem tudok olyan új impulzust adni a játékosoknak, olyan megoldásokat találni, mely előre visz. Sajnálom, mert megkaptam a lehetőséget, a bizalmat a klubtól, de nem úgy alakultak az eredmények ahogy szerettük volna" - mondta Zoran Spisljak a klub honlapjának.

Spisljak vezetőedző (j) és Polekszic másodedző (b) is távozik Nyíregyházáról Forrás: nyiregyhazaspartacus.hu

A vezetőedző tavaly télen érkezett Nyíregyházára, de a tavaszi jó eredményeket nem sikerült ősszel megismételni. A klub vezetése a napokban dönt arról, ki irányítja az együttest a következő bajnokin.