A Dinamo Zagreb edzője a videobírót szidta

fbl Horizontal
Dinamo's players surround German referee Felix Brych (C) waiting for VAR decision during the UEFA Champions League Group C football match between GNK Dinamo Zagreb and FC Shakhtar Donetsk on November 6, 2019 in Zagreb. (Photo by Denis LOVROVIC / AFP)
Vágólapra másolva!
Nenad Bjelica, a Dinamo Zagreb vezetőedzője kendőzetlen véleményt fogalmazott meg a videobíróról a szerdai Sahtar Donyeck elleni Bajnokok Ligája-mérkőzés után. 

A selejtező harmadik fordulójában a Ferencvárost búcsúztató horvát bajnok 90 perc után 3-1-re vezetett az ukrán csapat ellen, de a ráadás perceiben előbb a 90+2. percben kaptak gólt, majd a hat perccel később egy véleményes büntetővel kiegyenlített a Sahtar. A német Felix Brych hosszas videózás után úgy látta, hogy az ukránok kapusával, Andrij Pjatovval szemben szabálytalankodtak a Dinamo tizenhatosán belül.

A lefújás után Nenad Bjelica ugyan diplomatikusan fogalmazott, és azt mondta, hogy elégedett a játékosaival, később azonban élesen kikelt a videobíró ellen.

"A videobíró egy rakás szar. Vigyék innen, nincs rá szükség, csak kiöli az érzelmeket a játékból. Kész cirkusz az egész, ráadásul semmi haszna nincs" – osztotta meg a közösségi oldalán egy horvát újságíró a nem az UEFA hivatalos közleményébe szánt szavakat.