Vágólapra másolva!
A labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Paksi FC-nél négy edző nevét hallani, akik közül a legnagyobb eséllyel kerül ki a menesztett Tomiszlav Szivics utódja.

A rutinos szakembert azt követően rúgták ki a tolnai csapattól, hogy a Paks 2-1-re kikapott Debrecenben, ezzel pedig 11 forduló után visszacsúszott a 10., még éppen bentmaradást érő helyre, de csak jobb gólkülönbségével előzi meg a mögötte álló ZTE-t.

A paksi csapat irányítását ideiglenesen az utánpótlásért felelős Osztermájer Gábor veszi át, de a Nemzeti Sport értesülései szerint már négy komolyabb élvonalbeli rutinnal bíró edző neve is a vezetőség listáján van. Így a korábbi ferencvárosi ikon, a jelenleg az NB II-es Soroksárt irányító Lipcsei Péteré, a korábbi szövetségi kapitány, Pintér Attiláé, a DVSC-vel számos sikert elérő Kondás Eleméré, és a legutóbb Diósgyőrben felemásan szereplő (jó rajt után, gyors visszaesés) Bódog Tamásé is.

De, mint azt a sportlap írja, a jövő hétnél hamarabb biztosan nem születik döntés arról, hogy a folytatásban ki felel a szakmai munkáért.