Vágólapra másolva!
Az angol Sky Sports szerint a Tottenham már meg is tette a szükséges lépéseket, hogy az angol szövetség törölje Szon Hung Min piros lapját. A koreai focista szabálytalansága után szenvedett szerencsétlen sérülést vasárnap André Gomes.

Az 1-1-re végződött meccsen Szon szabálytalansága után eltört a portugál játékos bokája. Szon elsőre sárgát kapott, majd pirosra változtatták, ami után eltiltás is várhat rá.

Az Everton játékosát közben hétfőn meg is operálták, a hírek szerint remekül sikerült a beavatkozás, a 26 éves játékos minden bizonnyal teljesen felépül majd.

Szon Hung Min piros lapját nem tartja jogosnak a Tottenham Forrás: AFP/Paul Ellis

A kiállított Szon egyébként még a meccs után is az öltözőben zokogott, mindkét csapat játékosai próbálták vigasztalni a koreai játékost.

A Premier League közleménye szerint Szon azért kapott pirosat, mert veszélyeztette ellenfele testi épségét, de a Spurs menedzsere, Mauricio Pochettino szerint a sérülés a szabálytalanság után keletkezett, és nem annak eredményeként.

Sírva hagyta el a pályát a Tottenham horrorsérülést okozó focistája - videó

Az angol labdarúgó-bajnokság 11. fordulójának záró mérkőzésén a Tottenham Hotspur 1-1-es döntetlent játszott az Evertonnal a Goodison Parkban. A találkozó sajnos nem a futballról, hanem a videobíró alkalmatlanságáról, és a portugál André Gomes horrorsérüléséről marad emlékezetes. A Spurs a 63. percben szerzett vezetést.