Mbappé madridi szerződése csak idő kérdése

Horizontal
Paris Saint-Germain's French forward Kylian Mbappe Lottin celebrates after scoring a goal during the French L1 football match Saint-Etienne (ASSE) vs Paris Saint-Germain (PSG) on February 17, 2019, at the Geoffroy Guichard stadium in Saint-Etienne, central France. (Photo by JEFF PACHOUD / AFP)
Vágólapra másolva!
Kylian Mbappé előbb vagy utóbb a Real Madrid focistája lesz a Monaco korábbi igazgatója, Vadim Vasziljev szerint.

Vasziljev 2013 és 2019 között dolgozott a Monaco csapatánál, ahol Kylian Mbappé is focizott, majd 2018-ban a PSG játékosa lett. Mbappét a PSG mellett szerette volna a Real Madrid is megszerezni.

Vasziljev egy korábbi beszélgetéséről mesélt Mbappéval, amiben a francia csatár azt mondta, legbelül érzi, hogy túl korai lenne még elhagynia Franciaországot. Mbappét hívta a Real Madrid, de még korainak érezte a légiós életet.

Kylian Mbappé hamarosan fehér mezben szerepelhet? Forrás: AFP/Jeff Pachoud

"Csak egy éve játszom Franciaországban. Párizsi vagyok, és nem akarok így külföldre igazolni. Először itt szeretnék nagy játékossá válni, a Real várhat" - idézte Vasziljev Mbappét.

Vasziljev szerint jól döntött, és elmondta a fiatal csatárnak, Madridban bármikor felállva várná az egész Santiago Bernabéu stadion.

A világbajnok játékosnak 2022-ig van érvényes szerződése a PSG-vel, az előző idényben 32 góllal segítette bajnoki címhez a csapatát.