Ramsey és Bale is ott van a walesiek ellenünk is készülő keretében

Horizontal
Gareth Bale és Aaron Ramsey
Vágólapra másolva!
2018 novembere óta lőször szerepel a walesi válogatottban a Juventus játékosa, Aaron Ramsey. A sorsdöntő Európa-bajnoki selejtezőkre készülő walesi csapatban Gareth Bale is ott lesz.

A walesi csapat két győzelem esetén kijuthat az Európa-bajnokságra, de a többi eredményre is figyelnie kell. A magyar válogatott egy cardiffi siker esetén kijut a 2020-as Európa-bajnokágra, de a többi eredmény függvényében Wales is a kijutásért küzdhet november 19-én.

Gareth Bale és Aaron Ramsey Forrás: AFP/Geoff Caddick

Ryan Giggs csapata november 15-én még Azerbajdzsánban lép pályára, miközben Marco Rossi csapata az új Puskás Ferenc Stadiont avatja majd uruguay ellen.

Aaron Ramsey az októberi meccsekről sérülés miatt hiányzott végül, de a Juventusban már a hétvégén a padról beszállhatott. Tagja még a keretnek a Real Madrid játékosa, Gareth Bale és a Manchester United szélsője, Daniel James is.

kapusok: Wayne Hennessey (Crystal Palace), Danny Ward (Leicester City), Adam Davies (Stoke City)

védők: Ben Davies (Tottenham Hotspur), Neil Taylor (Aston Villa), James Lawrence (St. Pauli), Ashley Williams (Bristol City), Regan Poole (MK Dons), Chris Mepham (Bournemouth), Tom Lockyer (Charlton Athletic), Connor Roberts (Swansea City), Chris Gunter (Reading)

középpályások: Joe Allen (Stoke City), Will Vaulks (Cardiff City), Joe Morrell (Lincoln City), Ethan Ampadu (RB Leipzig), Matt Smith (Queens Park Rangers), Dylan Levitt (Manchester United), Aaron Ramsey (Juventus)

támadók: Harry Wilson (Bournemouth), Daniel James (Manchester United), Tom Lawrence (Derby County), Rabbi Matondo (Schalke 04), Gareth Bale (Real Madrid), Tyler Roberts (Leeds United), Kieffer Moore (Wigan Athletic), Sam Vokes (Stoke City)