Felemásan szerepeltek a Fradi El-ellenfelei a bajnokságukban

CSZKA Moszkva
Jó formában vannak a moszkvaiak a bajnokságban
Vágólapra másolva!
Felemásan szerepeltek a hétvégén a Fradi El-ellenfelei a saját bajnokságukban. A Ferencváros következő ellenfele, a CSZKA Moszkva egy pontot szerzett a Zenit elleni rangadón az orosz bajnokságban, a Ludogorec magabiztosan nyert és vezeti a bolgár tabellát, de az Espanyol ismét kikapott és tovább tart a vesszőfutása.  

CSZKA Moszkva

Az orosz csapat a Zenit Szentpétervár ellen játszott rangadót a hazai bajnokságban. A fővárosiak az első félidő hosszabbításában vezetést szereztek idegenben, de az 54. percben emberhátrányba kerültek, mert Bijol 3 perc alatt összeszedett két sárgalapot. A 73. percben gólt szerzett Erokhin révén a Zenit, amivel beállította a meccs végeredményét. A CSZKA ezzel az egy ponttal továbbra is 5. a bajnokságban, de csak hat pont választja el az első helyezett Zenittől.

Ludogorec

A bolgár csapat az Espanyol elleni hazai El-vereséget követően kétszer is nyerni tudott a bolgár bajnokságban. Szombaton a Beroe ellen játszott az együttes, a 6. percben hátrányba került, de Wanderson révén még az első félidőben sikerült kiegyenlítenie. A második félidőben nyomott a Ludogorec és az 52. és a 80. percben szerzett gólokkal magabiztos, 3-1-es győzelmet aratott.

Espanyol

A barcelonai együttes Roca 31. percben szerzett büntetőjével vezetést szerzett hazai pályán a Valencia ellen. Úgy tűnt, hogy az Espanyol megnyerheti a meccset, de a Valencia végül a 68. és a 80. percben szerzett góllal megfordította a meccset és megszerezte a három pontot. Az Espanyol továbbra is a 19., kieső helyen áll a bajnokságban.