Társoldalunk:

Az összes székből mindent látni az új Puskás Arénában

2019.11.01. 11:35

Miután a Puskás Aréna november 15-i, Uruguay elleni nyitómérkőzésre rekord idő alatt kelt el az összes jegy, az MLSZ jó pár olyan jegyet is elkezdett árulni, mellyel állítólag csak „korlátozott látószöggel" lehet majd rálátni a pályával. Az új nemzeti stadion főtervezője, Skardelli György, Ybl Miklós-díjas építész a Sport Tv Mai Helyzet című műsorában csütörtökön azt mondta, hogy ez nem így van.

A tervezésnél az egy fontos szempont volt, hogy a régi stadion szerves részévé vált a budapesti látképnek. 

Nem tudok ilyen jellegű épületről, ami teljesen új, és a XXI. századi igényeket célozza meg, és mégis valamilyen értelemben visszaidézi az elődjét. Mi ezt próbáltuk megtenni– nyilatkozta a szakember.

A főtervező szerint nem kell félni, mindenki tökéletesen fogja látni a mérkőzéseket az új Puskás ArénábanForrás: Origo

A beszélgetést itt lehet megnézni.

Aki nem járt sikerrel a jegyvásárlásnál, mégis szeretne kimenni megnézni az új Puskás Arénát, november 18-án, 19:00-tól megteheti. A Gera Zoltán által irányított magyar U21-es válogatott felkészülési mérkőzésen fogadja Ausztriát. A kedvezményes árú jegyek értékesítése a november 4-i indul. 600, 900, 1200 és 1500 forintért válthatóak majd meg. A jegyek értékesítéséről és a mérkőzésre megnyitott szektorokról az MLSZ szintén a következő héten ad részletes tájékoztatást.