A PSG kikapott a kiesőjelölttől - videó

fbl Horizontal
Paris Saint-Germain's Argentine midfielder Angel Di Maria reacts during the French L1 football match between Dijon Football Cote-d'Or (DFCO) and Paris Saint-Germain (PSG) on November 1, 2019, at the Gaston Gerard stadium in Dijon. (Photo by Philippe DESMAZES / AFP)
Vágólapra másolva!
A francia labdarúgó-bajnokság 12. fordulójában a listavezető Paris Saint-Germain 2-1-re kikapott a Dijon vendégeként.

A bajnoki címvédő párizsi csapatból Neymar továbbra is hiányzott sérülés miatt, azonban ott volt a kezdőben a közönségkedvenc Kylian Mbappé, aki a 19. percben Ángel Di Maria kiugratása után, egy könnyű ziccerből belőtte szezonbeli kilencedik gólját.

A folytatásban is a vendégek irányították a meccset, a hosszabbításban azonban mégis a hazaiak egyenlítettek. Egy jobbról belőtt labdát a kivetődő Keylor Navas rossz helyre ütött, a kipattanót pedig az érkező Mounir Chouiar az üres kapuba lőtte.

A második félidő elején azonnal megfordította a meccset a Dijon. Egy bedobás után Jhonder Cadiz betört a tizenhatoson belülre, megbolondította a PSG teljes védelmét, majd nyolc méterről, Navas lábai között a kapuba lőtt.

A bekapott gól után a párizsiak közel 70%-ban birtokolták a labdát, 15-ször lőttek kapura a második félidőben, de nem tudták feltörni a hazaiak védelmét, így elszenvedték idénybeli harmadik vereségüket is, de még így is nyolcpontos előnnyel vezetik a tabellát a Nantes előtt.