Vágólapra másolva!
Dzsudzsák Balázs két góllal járult hozzá a csapata, az al-Ittihad Kalba 2-1-es sikeréhez a Bani Yas elleni hazai összecsapáson az egyesült arab emírségekbeli labdarúgó-bajnokság 6. fordulójában. A magyar válogatott csapatkapitánya mindkét alkalommal büntetőből volt eredményes.

Az al-Ittihad Kalba a 19. percben szerzett vezetést

Dzsudzsák Balázs büntetőjéből, majd a magyar válogatott játékos a 31. percben is magabiztosan értékesített egy tizenegyest,

így a hazai együttes megnyugtató előnnyel várhatta a második játékrészt.

A Bani Yas ráadásul a félidő utolsó pillanatiban még emberhátrányba is került Al Musabi kiállítása miatt, így nagyon nehéz 45 perc elé nézett. Meglepetésre azonban nem tudta növelni az előnyét az al-Ittihad Kalba, sőt, a 60. percben Sultan Al Shamsi szépíteni tudott. A 89. percben még Suhail Al Noobi is piros lapot kapott a vendég együttesben, amely így kettős emberhátrányban fejezte be a meccset.

Mivel újabb gól nem esett, így a végig a pályán lévő Dzsudzsák vezérletével, na és persze a két góljával szerzett fontos három pontot a hazai együttes, amely így megszerezte a második sikerét, és a kieső zónából feljött a 10. helyre, közvetlenül a Bani Yas mögé.

A magyar focistának ezek voltak az első góljai a 2019/20-as bajnoki idényben.