Vágólapra másolva!
Egészen elképesztő mérkőzést játszott egymással a Liverpool és az Arsenal az angol Ligakupa nyolcaddöntőjében az Anfield Roadon: 5-5-ös rendes játékidőt követően tizenegyesekkel végül a Liverpool jutott a legjobb nyolc közé. Ám hiába jutott tovább Jürgen Klopp csapata, közel sem biztos, hogy folytatja is a szereplését. 

Már az sem biztos, hogy a következő körben, az Aston Villa ellen láthatják majd a Ligakupában játszani a szurkolók a Liverpoolt. A német szakember ugyanis elmondta,

ha a csapat érdekei úgy kívánják, akkor inkább visszalép a sorozattól.

Jürgen Klopp nem zárja ki, hogy a Liverpool visszalép a Ligakupa küzdelmeitől Forrás: AFP/Paul Ellis

„A FIFA kötelezővé tette, hogy ott legyünk a katari klubvilágbajnokságon, így azon muszáj szerepelnünk. Magától értetődő, hogy Premier League-meccseken pályára lépünk. A Ligakupában is elindultunk, továbbjutottunk, de

majd annak kell aggódnia, aki a mérkőzések időpontját kijelöli. Ha

nem találnak elfogadható időpontot, akkor majd továbbjut az ellenfelünk, vagy játszik az Arsenallal. Oldják meg, nem érdekel"

– dühöngött Jürgen Klopp, aki aggódik a sűrű versenynaptár miatt.

Ez nem is csoda, mivel a Ligakupán és bajnokságon kívül a Liverpool érdekelt a Bajnokok Ligájában, az FA Kupában, és a klubvilágbajnokságon is. És akkor még szóba sem került a decemberi és a januári ünnepi időszak, amely a PL-ben igazi nagyüzemnek számít.