Vágólapra másolva!
Az NB II-es Nyíregyháza ellen játszotta az utolsó hazai felkészülési meccsét a brazíliai vb-re utazó magyar U17-es válogatott.

A brazíliai világbajnokságra készülő magyar U17-es válogatott október 19-én utazik el a torna helyszínére, ahol október 26-án kezdi meg szereplését. Az őszi edzőtáborozásokra meghívott játékosok közül mindenkire számíthat Preisinger Sándor, sérülés miatt senkit sem kellett kihagyni a keretből. Szerda óta Telkiben készül a csapat, és a brazíliai időeltolódáshoz is igyekszik alkalmazkodni az együttes. A válogatott az NB II-es Nyíregyháza ellen játszotta az utolsó hazai felkészülési meccsét.

A fiatalok jól kezdtek, a 12. percben Németh András góljával megszerezték a vezetést, de később a fizikai fölényben játszó Nyíregyháza négy gólt rúgott, amivel megnyerte a meccset.

A világbajnokságon a magyar válogatott mindhárom csoportmérkőzését a másfél millió lakosú Goianiában játssza, a 13500 fő befogadóképességű Olimpiai Stadionban. Október 26-án, magyar idő szerint 22.00 órakor a nigériaiak ellen kezd, majd október 29-én Ausztrália lesz az ellenfél, végül november 1-jén 21.00 órakor Ecuador ellen fejezi be a szereplését Preisinger Sándor csapata a csoportban. A kvartett első két helyezettje és a hat csoport négy legjobb harmadikja jut tovább a nyolcaddöntőbe.

(nyiregyhazaspartacus.hu)