Vágólapra másolva!
Zinédine Zidane, a Real Madrid vezetőedzője az Európa-bajnoki-selejtezők miatti válogatott szünetben Dubajba utazott egy konferenciára. A francia szakembernek azonban más célja is volt, mint a mesterséges intelligenciáról szóló előadás meghallgatása, ugyanis az angol Daily Mirror lefotózta, ahogy a Manchester United középpályásával, Paul Pogbával beszélget.

Pogba azért volt az Egyesült Arab Emírségekben, mert a bokasérülését kezelik, így bőven lehetett ideje egyeztetni Zidane-nal a váltásról.

Ole Gunnar Solskjaer, a Manchester United edzőjét is kérdezték Pogba és Zidane találkozójáról, de a norvég edző nem aggódik. Elmondta, hogy Pogba továbbra is részese terveinek. A francia középpályás tisztázta, személyes dolgokról beszéltek, és nem kell ebbe a történetbe többet belelátni, mint amennyit valójában ér.

„Tisztán véletlen egybeesés volt

- mondta Pogba a parton való találkozásról. - Ő és én is ott voltunk azon az eseményen, és mivel ismerjük egymást, elbeszélgettünk. Ez minden. Azt viszont nem fogom elmondani, hogy miről, mert ez személyes dolog, ami csak ránk tartozik."

Zidane továbbra sem tett le Pogba megszerzéséről Forrás: mirror.co.uk

A Neymar-ügy mellett talán Pogba neve volt az, akié a legtöbbet forgott a sajtóban a nyári átigazolási időszakban. A francia világbajnok középpályás nyár elején kijelentette, hogy távozni szeretne a Manchester Unitedból, és Zidane sem titkolta, hogy ő volt az első számú célpontja.

A Manchester United azonban nem kapott elfogadható ajánlatot a francia középpályásért, így maradni kellett Angliában, Zidane pedig összeveszett miatta a Real Madrid elnökével, Florentino Pérezzel, mert az nem fektetett elég nagy hangsúlyt a megszerzésére.