Bajban a Manchester United a Liverpool elleni PL-rangadó előtt

fbl Horizontal
Manchester United's Spanish goalkeeper David De Gea reacts after Barcelona's Brazilian midfielder Philippe Coutinho scored during the UEFA Champions League quarter-final second leg football match between Barcelona and Manchester United at the Camp Nou stadium in Barcelona on April 16, 2019. (Photo by LLUIS GENE / AFP)
Vágólapra másolva!
A Liverpool ellen játszik Premier League-rangadót a Manchester United vasárnap. Ole Gunnar Solskjaer nem számíthat sérülés miatt De Gea és Pogba játékára sem, így nehéz mérkőzésre számíthatnak a csapat szurkolói.

A Svédország-Spanyolország válogatott meccs 60. percében izomsérülés miatt le kellett cserélni David De Geát a spanyol válogatott és a Manchester United kapusát. A játékos így nem léphet pályára a klubja Liverpool elleni Premier League rangadóján a hétvégén.

De Gea a válogatottban elszenvedett sérülése miatt nem játszhat a Liverpool ellen Forrás: AFP/Lluis Gene

Ole Gunnar Solskjaer az egyesület hivatalos honlapjának azt nyilatkozta, hogy Sergio Romero lesz a csapat kapusa a hétvégén.

A Bajnokok Ligája-címvédő elleni találkozót szintén kihagyja Paul Pogba, aki bokafájdalmak miatt a United legutóbbi hét meccséből ötön nem lépett pályára. Lehet, a világbajnok francia középpályásra néhány hét pihenő vár.

Nem jöttek jól ezek a sérülések csapat számára, hiszen a bajnokságban minössze a kilencedik helyen áll nyolc forduló után a Manchester United.