Társoldalunk:

Többet nem lép pályára Barca-mezben Philippe Coutinho

2019.10.17. 07:26

Philippe Coutinho a nyáron hosszú egyezkedések után került a Barcelonától a Bayern Münchenhez kölcsönbe. A szezon végén a bajorok 120 millió euróért megvásárolhatják a játékost az egyezség szerint. Spanyol lapértesülések szerint, ha a müncheniek nem élnek ezzel az opciójukkal, akkor sem marad Barcelonában Coutinho.

A Marca információi szerint a Barcelona vezetősége döntött Coutinho sorsával kapcsolatban. A brazil hiába ápol a katalánok dél-amerikai játékosaival jó viszonyt, köztük Messivel is, ha a Bayern München a kölcsönjáték után sem veszi meg a játékost, akkor sem lép többet pályára a Nou Campban.

Nem játszik többet gránátvörös-kékben Philippe CoutinhoForrás: NurPhoto/Xavier Bonilla/NurPhoto/Xavier Bonilla

Coutinho 145 millió euró ellenében érkezett 2018 januárjában a Barcelonához, s noha jól kezdte a spanyolországi karrierjét, idővel romlani kezdett a formája, és a gránátvörös-kékek szurkolói is többször ellene fordultak. A Barca akkor is veszítene az üzleten, ha jövő nyáron végül a mostani megegyezés keretein belül kifizetné a 120 millió eurót a német klub, ha viszont az sem teszik ezt meg, jó eséllyel még nagyobbat buknak majd a transzferen.