Vágólapra másolva!
A labdarúgó OTP Bank Liga első helyén álló MOL Fehérvár FC a hivatalos honlapján számolt be róla, hogy kiszedték a varratokat Huszti Szabolcs térdéből, akit október elején keresztszalag-szakadás miatt kellett megműteni.

A székesfehérváriakhoz 2018 februárjában szerződő Huszti Szabolcs térde az Újpest FC elleni bajnoki mérkőzésen sérült meg az OTP Bank Liga 8. fordulójában.

Kiszedték a varratokat Huszti Szabolcs műtött térdéből Forrás: molvidifc.hu

Barta Gábor, a MOL Fehérvár FC vezető fizioterapeutája a klub honlapjának elmondta, hogy a tervek szerint halad Huszti Szabolcs rehabilitációja.

Délelőtt megtörtént a varratszedés, a következő két hétben pedig a legfőbb célunk az lesz, hogy növelni tudjuk 90 fokig Szabolcs műtött lábának a mozgástartományát. Fontos megelőznünk azt, hogy beduzzadjon a térde, valamint azt is, hogy izomtömeget veszítsen. Különböző módszerekkel segítjük a szalag beépülését - ehhez a legkorszerűbb orvosi műszerek állnak rendelkezésünkre - valamint kezeljük a sebet. Nagyon az út elején járunk, de azt örömmel mondhatom, hogy eddig semmiféle komplikáció nem lépett fel, minden a tervek szerint halad - persze nagyon hosszú út vár még Szabolcsra a teljes felépülésig" - nyilatkozta Barta Gábor.

A korábbi 51-szeres válogatott az idei szezonban 11 meccsen lépett pályára, két gólt lőtt és öt gólpasszt adott. Várhatóan féléves kihagyásra kényszerül.