Vágólapra másolva!
Meglett az eredménye, hogy Feczesin Róbert remekel Újpesten, Marco Rossi szövetségi kapitány ugyanis meghívta a magyar labdarúgó-válogatott keretébe a 33 éves csatárt. Akit azonban nem volt könnyű elérnie, Feczesin ugyanis nem vette fel a kapitány hívására a telefonját, mivel ismeretlen számról keresték.

Szabó Gergő sajtófőnök segítsége kellett, hogy a kapitány beszélni tudjon az eddigi 11 válogatott meccsén négyszer eredményes csatárral.

"Amikor már én is tudtam, hogy meg leszek hívva a válogatott keretbe, akkor a szövetségi kapitány megpróbált elérni, de nem tudtam a telefonszámát, ezért nem vettem fel. Szabó Gergőt pedig ismertem Székesfehérvárról, hiszen korábban ott dolgozott, amikor én ott futballoztam.

- nyilatkozta Feczesin a Sport24-nek.

"Olaszul beszélgettünk, és megmondom őszintén, hogy felállt a szőr a kezemen-hátamon, mert az egy elképesztő érzés, amikor a saját nemzetemet tudom képviselni.

– fogalmazott a három olasz csapatban is megfordult támadó.

Feczesin nyolc év után tér vissza a nemzeti csapatba Forrás: MTI/Illyés Tibor

Marco Rossi a hétfői kerethirdetése után így indokolta, hogy miért hívta be a három újpesti meccsén máris négy gólig jutott futballistát,

aki nyolc éve volt utoljára tagja a válogatottnak.

"Feczesin Róbertet természetesen régóta ismerem, és mindig is kedveltem a játékát. Igazi csapatjátékos, aki a csapatért dolgozik a pályán, nagyon jól fedezi a labdát, és rendkívül technikás is, így nagy segítségére lehet a válogatottnak, ha Szalai Ádámmal valami történne vagy fáradt lenne. Tudom, hogy Róbert nem fiatal játékos, de nagyszerű formában van, és sokat segíthet nekünk" - mondta a csapatával a Horvátország és az Azerbajdzsán elleni Eb-selejtezőkre készülő szövetségi kapitány.

(Forrás: DIGI Sport – Sport24)