A VAR segített Real Madridnak a Brugge ellen a BL-ben - videó

Horizontal
Club Brugge's Nigerian forward Emmanuel Bonaventure reacts after scoring a goal during the UEFA Champions league Group A football match between Real Madrid and Club Brugge at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on October 1, 2019. (Photo by PIERRE-PHILIPPE MARCOU / AFP)
Vágólapra másolva!
Nem kis meglepetésre már a 9. percben vezetést szerzett a Club Brugge a Real Madrid otthonában, amit a 40.-ben meg is duplázott a Bajnokok Ligája csoportkörének második fordulójában. A második félidőben Sergio Ramos szépített.

A Real Madrid a Paris Saint-Germaintől elszenvedett vereség (0-3) után próbált javítani a BL-ben, míg a belga csapat a Galatasaray elleni hazai 0-0 után készült bravúrra. És a 9. percben inkább nekik állt a zászló: a Real Madrid védelme hatalmasat hibázott lesreállításnál, így Percy Tau ugorhatott ki, majd adott középre, a labdára érkezett a nigériai Emmanuel Bonaventure, aki belebotlott a labdába, ami Courtois kapujába csorgott.

A bolgár Kabakov játékvezető a videobíró jóváhagyása után megadta a gólt, így Zidane csapata három kapott gól nélkül lehozott meccsen ezúttal villámgyorsan hátrányba került. Ezt követően hiába szorította be a Real a belgákat, elég volt, hogy Luka Modric a 40. percben labdát veszített, Bonaventure újra kapura tört, újra majdnem orra esett és újra bevágta Courtois kapujába, ezzel már 0-2.

Az 55. percben tudott csak szépíteni a Real Madrid, amikor Karim Benzema beadását Serigo Ramos fejelte Mignolet kapujába. A lassításból lesnek tűnt a gól, volt is videózás, de aztán megadta a játékvezető, és mutattak olyan kamerállást, ahonnan valóban nem tűnt szabálytalannak a találat.