A korábbi sikeredzőjével javítana a botrányos szezonján az AC Milan

Allegri
Massimiliano Allegri, head coach of Juventus FC, before the second leg of the semi-final of the Italian Cup football match between Juventus FC and Atalanta BC on 28 February 2018 at Allianz Stadium in Turin, Italy. Juventus won 1-0 at Atalanta and entered the Italian Cup final. (Photo by Massimiliano Ferraro/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
Az olasz bajnokságban szereplő AC Milan csapata történelmi mélységekig zuhat a szezon elején, a piros-feketék mindössze a 16. helyen állnak a tabellán és közel vannak a kiesőszónához.

Vasárnap este ritkán látható rossz játékkal kapott ki az AC Milan csapata a Fiorentinától az olasz bajnokság 6. fordulójában. A szurkolók részéről elfogyott a türelem a nyáron érkezett Marco Giampaolo vezetőedzővel szemben, és követelik a leváltását. A vezetőség a calciomercatonews.com információ szerint a csapattal 2011-ben bajnoki címet szerzett Massimiliano Allegrit látná újra szívesen a kispadon.

Allegri újra az AC Milan edzője lehet Forrás: NurPhoto/Massimiliano Ferraro/NurPhoto/Massimiliano Ferraro

A korábbi sikeredző jelenleg csapat nélküli, idén nyáron hagyta el a Juventust és kijelentette, hogy egy évet pihenne a visszatérése előtt. A pletykák szerint Allegri leigazolásával több játékos is érkezhet: a Juventusnál kevesebbet szerepet kapó Mandzukic, Can és Rugani is az AC Milan játékosa lehet.