Motivált és felkészült Fradi fogadja a Kisvárdát az NB I-ben

FTC Sudova EL labdarugó mérkőzés Rebrov
Szergej Rebrov csapata remekül bírt a kettős terhelést
Vágólapra másolva!
Az OTP Bank Liga 7. fordulójában a Kisvárdát fogadja a címvédő Ferencváros. Egy győzelemmel feljöhetne a csapat a bajnoki tabella dobogójára, illetve a siker a játékosoknak is nagy önbizalmat adhat a csütörtöki El-mérkőzés előtt.

A címvédő fővárosi csapat ezúttal is vasárnap lép pályára, mégpedig saját közönsége előtt a középcsapat Kisvárda ellen.

A Ferencváros megnyerte legutóbbi 13 bajnokiját a Groupama Arénában,hazai veretlensége pedig immár 39 találkozót számlál,

míg Kisvárda legutóbbi kilenc idegenbeli bajnokiján ötször kikapott.

- Az előző idényben a bajnokságban és a kupában is többször találkoztunk a Kisvárdával, az akkor lejátszott mérkőzésekből már nem indulhatunk ki, mert ez már az új szezon, mindkét csapatnál voltak változások. Koncentrálnunk kell, hiszen a Kisvárda jó erőkből áll, szervezett, erős csapat. Vasárnap újra hazai pályán, a saját közönségünk előtt fogunk játszani, a célunk pedig nem is lehet más, mint a három pont megszerzése.

- nyilatkozta Szergej Rebrov a Fradi.hu-nak a Kisvárda elleni mérkőzés előtt.

Szergej Rebrov szerint a csapata készen áll a Kisvárda elleni meccsre Fotó: Polyák Attila - Origo

Az OTP Bank Liga 7. fordulójában az első helyezett Mol Fehérvár és a második Mezőkövesd is hazai pályán kapott ki, így jó esélye van a zöld-fehéreknek, hogy feljöjjenek a dobogóra még úgy is, hogy egy mérkőzéssel kevesebbet játszottak.