Az idősebbek között fog játszani a Barca csodatinije a válogatottban

FC Barcelona v Real Betis - Liga Spain Barcelona FOOTBALL FC Barcelona Real Betis Balompie La Liga FCB Betis Camp Nou Stadium Liga Santander soccer news sports nurphoto
Ansu Fati a Barcelona után hamarosan a spanyol válogatott mezében is játszhat
Vágólapra másolva!
A spanyol Cadena COPE rádió információ szerint, miután honosították a spanyolok a Barcelona bissau-guineai születésű játékosát, a 16 éves Ansu Fatit, nem az U17-es, hanem az U21-es válogatottban szerepeltetnék. 

Korábbi hírek szerint a Spanyol Labdarúgó Szövetség azért szerette volna a lehető leggyorsabban honosítani a Barcelona tehetséges támadóját, hogy a játékos elutazhasson Brazíliába az U17-es spanyol válogatott tagjaként a korosztályos világbajnokságra.

Ansu Fati a Barcelona után hamarosan a spanyol válogatott mezében is játszhat Forrás: NurPhoto/Xavier Bonilla/NurPhoto/Xavier Bonilla

Ám a spanyol Cadena COPE rádió információi szerint a spanyoloknak eszükben sem volt elküldeni a Brazíliában rendezendő világbajnokságra Fatit, mert az eredeti tervek szerint is az U21-es válogatottban játszatták volna. Luis de la Fuente a legidősebb spanyol korosztályos válogatott szövetségi kapitánya szeretné megnézni mire képes a játékos az idősebbek között.

Barcelonában is örülnek neki, hogy nem a 17 évesek között játszatnák Fatit, mert így nem kell nélkülözniük egy hónapig az október végén kezdődő U17-es világbajnokság ideje alatt.

(nso.hu)