Vágólapra másolva!
Nem lett túl jó vége a Derby County csapatépítő bulijának, vagy úgy is fogalmazhatnánk, hogy túl jól érezte magát pár játékos, így komoly következménye lett a szolid vacsorának induló rendezvénynek.

A Derby County csapatának nagyobbik része úgy gondolta, hogy jól van az úgy, ha a csapatépítő vacsora este nyolc körül véget is ér, de páran kicsit túltolták az estét.

A másodosztályban szereplő, Wayne Rooney jövőbeli csapatának kapitánya, Richard Keogh járt a legrosszabbul, aki súlyos térdsérülést szenvedett, ebben az idényben pedig már nem is léphet pályára.

Richard Keogh egy darabig biztosan nem focizhat Forrás: AFP/Glyn Kirk

A klub közleménye szerint a kapitány abban a balesetben sérült meg, amit két, ittasan vezető játékos, Mason Bennett és Tom Lawrence okozott, mindkettőjüket őrizetbe is vette a rendőrség.

Ennyi maradt Lawrence Range Roveréből:

A közlemény szerint a többség a vacsora után hazaindult, de páran maradtak italozni, ők pedig azzal a lehetőséggel sem éltek, hogy a klub által biztosított sofőrökkel térjenek haza. Bennett és Lawrence a bíróságon felelhet majd a tettéért, míg Keogh csak a lelátóról szurkolhat a csapatának a szezon további meccsein.