Vágólapra másolva!
Mérkőzésenként kétszáz határon túli magyar Fradi-szurkoló juthat fél áron jegyhez az FTC hazai Európa-liga-találkozóira, írja közleményében a zöld-fehér klub.

A csapat mindhárom hazai Európa-liga-mérkőzésére (azaz Ludogorec, a CSZKA Moszkva és az Espanyol elleni találkozókra) 200-200 jegyet tart fent és értékesít fél áron a klub elsősorban felvidéki, kárpátaljai, vajdasági és erdélyi drukkereinek. A belépők a D4-es szektorba szólnak, és az eredeti, 7.200 forintos ár feléért, 3.600 forintért lehet hozzájuk jutni.

Ez az élmény szinte minden pénzt megér Fotó: Polyák Attila - Origo

A határon túli magyar Fradi-szurkolók a [email protected] e-mail címen jelentkezhetnek legkésőbb az érintett hazai Európa-liga-mérkőzés hetének első napján 12.00 óráig (tehát a Ludogorec elleni összecsapás esetén legkésőbb szeptember 30-án, hétfőn délig, az FTC–CSZKA Moszkva találkozó esetén legkésőbb november 4-én, hétfőn délig, az FTC–Espanyol meccs esetén legkésőbb november 25-én, hétfőn délig). A Ferencváros mérkőzésenként kizárólag 200 jegyet tud biztosítani fél áron, az igényeket időrendi sorrendben fogadják be, amint betelt a mérkőzésenkénti 200 fős keret, további kedvezményes jegyet nem tudnak adni, szögezi le a közlemény.

A belépőhöz jutás feltétele az FTC-nél 5 éve bevezetett A típusú szurkolói kártya kiváltása, amelynek menetéről ezen az oldalon található részletes tájékoztató.

A jegyek a D4-es szektorba szólnak, és nem átruházhatóak. Minden további információ a klub honlapján is megtalálható közleményben olvasható, melyet ide kattintva érhetnek el.

A Ferencváros hazai Európa-liga mérkőzéseinek időpontjai:
2019. október 3., Ferencváros–Ludogorec (18.55)
2019. november 7., Ferencváros–CSZKA Moszkva (21.00)
2019. november 28., Ferencváros–Espanyol (18.55)