Taxival vitték kórházba a sérült bolíviai focistát

Futbol, Brasil vs Bolivia
Copa America 2019 COPA AMERICA brasil
Futbol, Brasil vs Bolivia Copa America 2019 El jugador de Bolivia Mario Cuellar, centro, disputa el balon contra la defensa de Brasil, durante el partido del grupo A, disputado en el estadio Morumbi, en Sao Paulo, Brasil. 14/06/2019 Dia Sportivo/Photosport **** Football, Brasil vs Bolivia Bolivia´s player Mario Cuellar, center, battles for the ball against defense of Brasil, during the group A match, during Copa America 2019 at Morumbi stadium in Sao Paulo, Brasil. Dia Sportivo/Photosport
Vágólapra másolva!
Hihetetlen jelenetek játszódtak le a bolíviai labdarúgó bajnokságban. Az Oriental Petrolero Guabira elleni mérkőzésén az egyik játékosnak egy belépőt követően eltört a lába, de nem volt mentő a közelben, ami ellátta volna, ezért taxival vitték kórházba.

A boliviai labdarúgó bajnokság 12. fordulójában az európai szurkoló számára felfoghatatlan jelenetek játszódtak le a Oriental Petrolero Guabira elleni mérkőzésén. A hazaiak játékosának, Mario Cuéllarnak egy rossz belépőt követően eltört a lába. Hiába várta a sportoló a gyors orvosi segítséget, nem volt mentő a közelben, így egy taxi csomagtartójába tették be és úgy vitték be a kórházba.

A mérkőzésen már nem volt a Petroleronak több cseréje, így tíz emberrel fejezte be a mérkőzést, amit a vendég Guabira 2-1-re nyert meg.