Neymar-góllal nyert a PSG Lyonban - videó

Neymar
Paris Saint-Germain's Brazilian forward Neymar is seen ahead of the French L1 football match between Paris Saint-Germain (PSG) and Racing Club de Strasbourg Alsace (RCS) on September 14, 2019 at the Parc des Princes stadium in Paris. (Photo by Martin BUREAU / AFP)
Vágólapra másolva!
A francia bajnokság 4. fordulójának rangadóján a Lyon fogadta hazai pályán a Paris Saint-Germain csapatát. A vendégeknél a kezdőbe került Neymar, aki a 87. percben szerzett góljával eldöntötte a találkozót.

Draxler, Cavani és Mbappé nélkül kezdett a PSG a mérkőzésen, ami meg is látszott a csapat teljesítményén. A 23. percben alakult ki az első komolyabb lehetőség a vendégek előtt, de Neymar középre tartó lapos lövését védte Anthony Lopes, a hazaiak kapusa. Az első félidőben több nagy helyzet nem alakult ki, a PSG járatta a labdát, de az utolsó passzok egyikébe mindig hiba csúszott.

Neymar a hajrában döntötte el a Lyon elleni rangadót Forrás: MTI/AP/Francois Mori

A második félidőben sem kápráztatták el a szurkolókat a csapatok, a 72. percig kellett várni az első komolyabb helyzetre, Di Maria kapott egy jó passzt, de végül a kapu fölé lőtt.

A 87. percben Neymar bemutatta a klasszisát, egy Di Mariától kapott passzt okosan lött a Lyon kapujába.

Több gól már nem esett a meccsen, a PSG megőrizte az első helyét a francia bajnokságban.