Vágólapra másolva!
Lee Johnson, az angol labdarúgó-másodosztályában szereplő Bristol City menedzsere bosszús, amiért Nagy Ádám sérülten érkezett vissza a magyar válogatottól, ezért nem is játszhatott csapata Swansea elleni mérkőzésén.

A 34-szeres magyar válogatott középpályás augusztusban a második bajnoki mérkőzésén megszerezte első gólját a Bristol City színeiben a Queens Park Rangers ellen. A gólja után azonban bokasérülést szenvedett, ezért lecserélte az edzője.

Lee Johnson, a Bristol City edzője Forrás: AFP/Geoff Caddick

Ezt követően kiderült, hogy Nagy Ádám hetekig nem játszhat, azonban Marco Rossi szövetségi kapitány így is meghívta a szlovákok elleni Eb-selejtezőre készülő magyar válogatott keretébe. Az orvosi stáb végül játékra alkalmas állapotba hozta, és 65. percet bírt a kulcsfontosságú összecsapáson.

Nagy Ádám azonban sérülten érkezett vissza Bristolba, Lee Johnson pedig Marco Rossit és a magyar válogatott szakmai stábját hibáztatja játékosa elvesztése miatt.

„Idegesítő, hogy ez van, miután visszatért Magyarországról, egyáltalán nem vagyok boldog emiatt.

De a válogatott elsőbbséget élvez, még akkor is, ha a játékos bérét mi fizetjük. Fontos mérkőzést játszottak, ami miatt megpróbálták őt a lehető legjobb állapotba hozni, ez azonban rajtunk nem segített,

és nyilván nem is örülök az egésznek, de sajnos muszáj beletörődnöm" – mondta a Bristol Live-nak a szakember, aki elárulta, hogy Nagy Ádám a héten nem is edzett.

A Bristol City edzője elmondta, előfordul, hogy felveszi a kapcsolatot a szövetségi kapitányokkal, de ezt Marco Rossi esetében nem tette meg.

„Van, amikor felveszem a kapcsolatot a másik edzővel. Han-Noah Massengo miatt például sok dologról egyeztettem a francia U19-es csapat mesterével, de jelen esetben inkább az orvosi stábot kérdeztem.

- tette hozzá Lee Johnson.

A sérült Nagy Ádám szakkommentátorként volt jelen a Bristol City szombati meccsén Forrás: Toby Osborne/Twitter

Nagy Ádám augusztus közepe óta nem lépett pályára a Bristol City csapatában. A szombati Swansea elleni bajnokin azonban kipróbálta a szakkommentátorkodást. Megkérdezték tőle, tisztában van-e a munka szabályaival, mire azt felelte, azt tudja, hogy nem káromkodhat.

Forrás: Nemzeti Sport