Vágólapra másolva!
Az első Bajnokok Ligája-csoportmeccsén gólt szerző Szoboszlai Dominik bizonyított a kétkedőknek: kitartással és szorgalommal el lehet jutni erre a szintre.

„Aki a Bajnokok Ligája főtábláján szerepel, annak szerintem be kell rúgnia az ilyen helyzetet.

A beadás után láttam, hogy a belgák hátvédje elindul felém, de csak a labdára figyeltem, ezért nem tudott megzavarni. Nagyszerű érzés volt az első BL-meccsemen gólt ünnepelni, de tovább kell lépnem. Már a hétvégi bajnokira, valamint a Liverpool elleni idegenbeli meccsre készülök" – mondta az nso.hu-nak adott interjújában Szoboszlai Dominik.

és további gólokban is szerepet vállalok. Persze ez attól is függ, milyen napja van a játékosnak. Előfordul, hogy mindent éppen ugyanúgy csinál, mint korábban, mégsem jön össze semmi. Az akció befejezése nem rá jön ki, és kevésbé tudja megmutatni, mire képes. Ám remélem, csak elvétve lesznek ilyen napjaim" – tette hozzá a magyar középpályás, aki az újabb álmáról is beszélt.

Szoboszlai Dominik gólt lőtt az első BL-meccsén Forrás: AFP/Joe Klamar

„Az első BL-meccsem másnapján nehéz egyből kitűzni az új feladatot. Bemutatkoztam a legrangosabb európai kupasorozatban, de ha reálisan nézzük az esélyeinket, a trófea elhódítása nem lehetséges. Ha olyan célt említhetek, amelyet a játékos-pályafutásom végéig üldözhetek,

azt felelem: egyszer szeretném megnyerni a Bajnokok Ligáját. Most mindenki láthatja: magyar játékosként is el lehet jutni erre a szintre.

Dolgozni kell érte, a labdarúgásnak kell az első helyen állnia, és nem lehet kifogásokat keresni. Ha mindent megteszel az álmodért, megvalósul. Számomra a Bajnokok Ligája-szereplés volt az álom – és valóra váltottam."