A Manchester City sztárja David Beckham csapatához szerződhet

David Beckham
David Beckham attends a City of Miami Commissioners meeting where he and his partners presented plans of building a Major League Soccer stadium on public land in Miami, Florida on July 12, 2018. Beckham and his partners will present stadium and park plans to City of Miami commissioners. / AFP PHOTO / RHONA WISE
Vágólapra másolva!
Az angol Independent értesülései szerint a Manchester City játékosa, David Silva nyáron csatlakozik David Beckham MLS-csapatához, az Inter Miamihoz.

Az világ- és Európa-bajnok középpályás szerződése az idény végén lejár az angol bajnoknál, és mindenki tényként kezeli, hogy ezután elhagyja Angliát. Korábban arról lehetett hallani, hogy hazatér Spanyolországba, de most úgy tűnik, inkább az Egyesült Államok felé venné az irányt.

Az Inter Miaminak a 2020-as lesz a bemutatkozó idénye az MLS-ben, David Beckham pedig mindent megtesz annak érdekében, hogy minél több sztárt csábítson az együtteshez. Egylőre három három dél-amerikai játékosból áll a keret, de egyrészt az MLS többi csapatából is választhat még focistákat Beckham, másrészt bőven van még ideje a márciusi szezonrajtig leigazolni néhány klasszist.

A hírek szerint a klub vezetősége éppen Barcelonában tartózkodik, ahol Lionel Messit és Luis Suarezt győzködi arról, milyen jó lenne nekik az MLS-ben játszani.

David Silva 2010-ben igazolt Valenciából a Cityhez, ahol négy bajnoki címet, két FA-kupát, és négy Ligakupát nyert. Az MLS-szezon első három hónapjáról biztosan lemarad, de nyilván így is tárt karokkal fogadják majd, ha úgy dönt, csatlakozik az Interhez.