A Hertha igazgatója szerint nyugodtnak kell maradniuk

Hertha
14 September 2019, Rhineland-Palatinate, Mainz: Soccer: Bundesliga, FSV Mainz 05 - Hertha BSC, 4th matchday in the Opel Arena. Berlin coach Ante Covic. Photo: Thomas Frey/dpa - IMPORTANT NOTE: In accordance with the requirements of the DFL Deutsche Fußball Liga or the DFB Deutscher Fußball-Bund, it is prohibited to use or have used photographs taken in the stadium and/or the match in the form of sequence images and/or video-like photo sequences.
Vágólapra másolva!
Nyugalomra int mindenkit Michael Preetz, a Hertha BSC klubigazgatója azt követően, hogy a csapat rendkívül gyengén kezdte a német labdarúgó-bajnokságot a Dárdai Pált váltó Ante Covic irányításával.

A berlini együttes ugyan a Bayern München otthonában elért bravúros, 2-2-es döntetlennel rajtolt, azóta azonban sorozatban háromszor kikapott, így sereghajtó a Bundesligában. A berliniek legutóbb 29 évvel ezelőtt kezdték ilyen rosszul az idényt. "Természetesen nagyon fáj a mainzi vereség, az egyetlen pontunk négy mérkőzés alatt egyáltalán nem kielégítő. Nyugodtnak kell maradnunk, Ante minden tőlünk telhető támogatást megkap, látjuk, hogy ő és a teljes stáb milyen szorgalmasan dolgozik, a csapat pedig fejlődik" - nyilatkozta Preetz.

Hozzátette, nem téveszti meg a vezetést a kialakult helyzet, az együttesnek még bőven van ideje arra, hogy megfordítsa ezt a negatív szituációt.A Hertha szereplése azért is kiábrándító, mert a júliusban kinevezett trénernek a korábbi évekkel ellentétben jóval nagyobb anyagi lehetőségei voltak a gárda megerősítésére.