Társoldalunk:

Messi szerint a Barca nem tett meg mindent Neymarért

2019.09.12. 09:18

Lionel Messi, a Barcelona szupersztárja szerint klubja nem tett meg mindent annak érdekében, hogy visszavigye Neymart a PSG-től. 

A nyár legnagyobb szappanoperája volt a Neymar-PSG viszály, valamint a találgatások, hogy miként lesz vége. Szinte naponta jöttek pletykák arról, hova fogja eladni a párizsi csapat a brazil klasszist, az összes topklub szóba jött. A kérők között ott volt Neymar előző klubja, a Barcelona is, de végül nem sikerült olyan üzletet összehozni, amely mindkét csapat számára megfelelt volna, így a támadó maradt Franciaországban.

Lionel Messi szívesen látta volna viszont korábbi csapattársát, és ennek többször is hangot adott, bár a mostani, Marcának adott interjújában már máshogy fogalmaz:

Sosem kértem meg a csapatot, hogy szerződtessék Neymart. Én csak elmondtam a véleményemet. Természetesen örültem volna, ha visszajön. Őszintén szólva, nem vagyok benne biztos, hogy a Barca megtett mindent annak érdekében, hogy megszerezze. Persze azt tudom, hogy a PSG-vel nem könnyű tárgyalni. A világ egyik legjobb játékosa, aki üzleti szempontból is sokat jelentett volna a klubnak. De nem vagyok csalódott, így is remek csapatunk van, nélküle is harcban leszünk a végső sikerért minden fronton."