Messi szerint a Barca nem tett meg mindent Neymarért

Horizontal
Barcelona's Argentinian forward Lionel Messi (R) celebrates a goal with Barcelona's Brazilian forward Neymar during the Spanish league football match FC Barcelona vs Athletic Club Bilbao at the Camp Nou stadium in Barcelona on February 4, 2017. / AFP PHOTO / LLUIS GENE
Vágólapra másolva!
Lionel Messi, a Barcelona szupersztárja szerint klubja nem tett meg mindent annak érdekében, hogy visszavigye Neymart a PSG-től. 

A nyár legnagyobb szappanoperája volt a Neymar-PSG viszály, valamint a találgatások, hogy miként lesz vége. Szinte naponta jöttek pletykák arról, hova fogja eladni a párizsi csapat a brazil klasszist, az összes topklub szóba jött. A kérők között ott volt Neymar előző klubja, a Barcelona is, de végül nem sikerült olyan üzletet összehozni, amely mindkét csapat számára megfelelt volna, így a támadó maradt Franciaországban.

Lionel Messi szívesen látta volna viszont korábbi csapattársát, és ennek többször is hangot adott, bár a mostani, Marcának adott interjújában már máshogy fogalmaz:

Persze azt tudom, hogy a PSG-vel nem könnyű tárgyalni. A világ egyik legjobb játékosa, aki üzleti szempontból is sokat jelentett volna a klubnak. De nem vagyok csalódott, így is remek csapatunk van, nélküle is harcban leszünk a végső sikerért minden fronton."