Sokkoló állapotú öltözőkkel várja a Napoli a Liverpoolt - videó

fbl Horizontal
Napoli's Italian coach Carlo Ancelotti shouts instructions during the UEFA Champions League group C football match Napoli vs Red Star Belgrade on November 28, 2018 at the San Paolo stadium in Naples. (Photo by Filippo MONTEFORTE / AFP)
Vágólapra másolva!
Áldatlan állapotok uralkodnak a Napoli stadionjának, a San Paolónak az öltözőiben. A felújítást nem sikerült időben befejezni, a csapat vezetőedzője, Carlo Ancelotti pedig nem tűrte szó nélkül a helyzetet.

A klub az első két bajnoki mérkőzését idegenben játszotta le, ezzel is hagyva időt a San Paolo felújítására, de úgy tűnik, ez sem volt elég. A csapat szombaton bajnoki meccsen a Sampdoriát, kedden a BL-címvédő Liverpoolt fogadja a sorozat nyitókörében, az öltözők viszont ilyen állapotban vannak:

Carlo Ancelotti, a csapat vezetőedzője érthetően ideges.

"Láttam az öltözőket a San Paolóban. Erre nincsenek szavak. Elfogadtam a klub kérését, hogy az első két bajnokit idegenben játsszuk le, addigra pedig befejezik a munkát, legalábbis azt ígérték. Most mégis hol fogunk játszani a Sampdoria és a Liverpool ellen? Felháborít a felelősök inkompetenciája" - dühöngött a mester a La Gazzetta dello Sportnak.

A munkálatok vezetője visszautasította Ancelotti bírálatát, bár a képsorok alapján nem igazán érthető, hogy mire fel.