Két sztárját sem nevezte a Juventus a BL őszi idényére

Juventus
(From L) Juventus' Croatian forward Mario Mandzukic, Juventus' Argentine forward Paulo Dybala, Juventus' Portuguese forward Cristiano Ronaldo and Juventus' German midfielder Emre Can celebrate after Mandzukic scored his team's second goal during the Italian Serie A football match Juventus vs Napoli on September 29, 2018 at the Juventus stadium in Turin. (Photo by Marco BERTORELLO / AFP)
Vágólapra másolva!
Mario Mandzukic és Emre Can is kimaradt a Juventus őszi Bajnokok Ligája idényére nevezett keretéből.

A német válogatott játékost sokkolta a hír, elmondása szerint csakis azért maradt a torinói csapatnál a nyáron, hogy a BL-ben játszhasson, pedig voltak ajánlatai, többek között a PSG is leigazolta volna. A középpályás tiszteletben tartja a szakmai stáb döntését, és mindent elkövet azért, hogy a következő időszakban bizonyítson és visszaszerezze helyét a csapatban.

Mandzukic mellőzése talán kevésbé meglepő, egyértelmá volt, hogy Higuaín visszatérésével Maurizio Sarri kedvence lesz az elsőszámú jelölt a csatárposzton. A horvát támadót nyáron a Bayern és a Manhester United csapataival is szóba hozták, ám a hírek szerint magas fizetési igényét egyik klub sem tudta teljesíteni.