Egy vb-ezüstérmes és egy német válogatott is kimaradt a Juve BL-keretéből

fbl Horizontal
Juventus' German midfielder Emre Can (L) and Juventus' Croatian forward Mario Mandzukic stretch during a training session on the eve of the UEFA Champions League group H football match between Juventus and Young Boys on October 1, 2018 in Turin. (Photo by Marco BERTORELLO / AFP)
Vágólapra másolva!
Hétfőn este az olasz bajnok Juventus kihirdette 22 fős Bajnokok Ligája-keretét, amelyből a sérült Giorgio Chiellini mellett két további nagy név is kimaradt.

A legrangosabb európai kupasorozatra 22 fős kereteket lehet nevezni, így azok a csapatok, amelyeknek nagyon bő a keretük, fájó megszorításokra kényszerülnek. Így járt a Juventus is, ahol Giorgio Chiellini magától jelentkezett ki – természetesen sérülés miatt nem számíthat a Maurizio Sarri a világ egyik legjobb középső védőjére –, másik két sztár azonban a szakvezető döntése mitt nem léphet pályára a csoportkörben.

Egyikük a vb-ezüstérmes horvát csatár, Mario Mandzukic, akinek a távozását többször is pedzegették a nyár folyamán (a Manchester United és a Bayern München is szóba került), de már biztos, hogy marad Torinóban. Hozzá hasonlóan a német válogatott középpályásnak, Emre Cannak is be kell érnie a bajnoki és a hazai kupameccsekkel.

A Juventus 22 fős BL-kerete a csoportmeccsekre Forrás: Juventus.com