Neymar a brazi válogatottal edz, de nem biztos, hogy játszik

Neymar, brazil válogatott
Brazil's forward Neymar reacts during the friendly football match between Saudi Arabia and Brazil at the King Saud University Stadium in Riyadh on October 12, 2018. (Photo by FAYEZ NURELDINE / AFP)
Vágólapra másolva!
A Paris Saint-Germain támadója, Neymar csatlakozott a brazil labdarúgó-válogatott keretéhez, amely az Egyesült Államokban játszik két felkészülési mérkőzést.

A brazil csapat egyelőre nem kommentálta, hogy a 97-szeres válogatott Neymar milyen egészségi állapotban van, a találkozókon pályára tud-e lépni, illetve mi az álláspontja a szövetségi kapitánynak, Titének.
A brazil válogatott tagjai közül Jorge és Bruno Henrique nyilatkozott, akik elmondták: Neymar felszabadultan üdvözölte őket a szálláshelyükön, és nem éreztek rajta csalódottságot amiatt, hogy nem valósult meg a klubváltása.

Forrás: AFP/Fayez Nureldine

A 27 éves támadó sérülés miatt idén klubcsapatában mindössze kilenc tétmérkőzésen lépett pályára, majd a nyár elején hiába készült a hazai rendezésű Copa Americára, ismét megsérült, így lemaradt a tornáról. Nyáron az átigazolási hírekben naponta szerepelt ugyan a neve - végül aztán nem sikerült visszatérnie a Barcelonához -, de a PSG nélküle tudta le a nyári felkészülését, valamint augusztusban öt tétmérkőzését.
Brazília pénteken Kolumbiával játszik Miamiban, majd négy nappal később Peruval Los Angelesben. A brazil válogatott legutóbb éppen a peruiakkal találkozott, akiknél a Copa America döntőjében 3-1-re bizonyult jobbnak.