Egy hónap után elzavarta az olasz csapat a szlovák válogatott focistát

England v Slovakia - FIFA 2018 World Cup Qualifier World Cup Qualifying - European Group F England Slovakia Wembley stadium London 05 Sept 2017 Action Sport GAME Sports TEAM Martin Skrtel Dele Alli
Martin Skrtel of Slovakia holds of England's Dele Alli during World Cup Qualifying - European Group F match between England and Slovakia at Wembley stadium, on September 4, 2017 in London, England. (Photo by Kieran Galvin/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
A szlovák Martin Skrtel kevesebb mint egy hónap után távozott a Bajnokok Ligája-csoportkörös Atalanta labdarúgócsapatától, a helyére pedig a dán Simon Kjaert igazolták hétfőn.

Gian Piero Gasperini vezetőedző szerint a Zenit, a Liverpool és a Fenerbahce korábbi játékosának azért kellett távoznia, mert nem tudott alkalmazkodni a bergamói együttes háromvédős rendszeréhez.

Martin Skrtel nem sokáig volt az Atalanta játékosa Forrás: NurPhoto/Kieran Galvin/NurPhoto/Kieran Galvin

A 30 éves dán Kjaer korábban már szerepelt az olasz élvonalban, hiszen a Palermo és az AS Roma csapatában is megfordult, de volt a Wolfsburg, a Lille és a Fenerbahce futballistája is. Az Atalantához a Sevillától érkezett kölcsönben, vételi opció nélkül.

Az Atalanta a Manchester City, a Sahtar Donyeck és a Dinamo Zagreb együttesével került azonos csoportba a Bajnokok Ligájában.