Irgalmatlan mélységbe süllyedt a Fradi spanyol kupaellenfele

RCD Espanyol v Granada CF - La Liga RCDE RCD Espanyol Granada CF RCDE Stadium La Liga Liga Santander FOOTBALL soccer news sports Urbanandsport Nurphoto
Naldo during the match between RCD Espanyol and Granada CF, corresponding to the week 3 of the Liga Santander, played at the RCDE Stadium, on 01rst September, 2019, in Barcelona, Spain. (Photo by Joan Valls/Urbanandsport /NurPhoto)
Vágólapra másolva!
A spanyol bajnokságban az Espanyol 3-0-ra kikapott hazai pályán a Granadától, a Ludogorec 1-0-ra nyert Bote Vraca ellen idegenben, míg az Arszenál Tula vendégeként győzött a CSZKA Moszkva. 

Espanyol

Három forduló után még mindig lőtt gól nélkül és mindössze egy ponttal áll az Espanyol csapata a spanyol bajnokságban. Vasárnap hazai pályán a Granada győzte le a barcelonai együttest 3-0-ra.

Az Espanyol jelenleg 19. helyezett a spanyol bajnokságban, két vereség mellett egy gól nélküli döntetlent ért el eddig.

CSZKA Moszkva

Az Arszenál Tula vendégeként lépett pályára az orosz bajnokság 8. fordulójában a CSZKA Moszkva. A fővárosi csapat a meccs elején hátrányba került, de később fordítani tudott, így három ponttal távozott Tulából.

A CSZKA nyolc fordulót követően az orosz bajnokság 4. helyén áll.

Ludogorec Razgard

A bolgár bajnokság 8. fordulójában egy mérkőzés elején szerzett góllal 1-0-ra nyert a Ludogorec a Bote Vraca együttesének vendégeként.

Nyolc fordulót követően a Ludogorec magabiztosan vezeti a bolgár bajnokságot.