Hétgólos focithrillert nyert meg a Juventus a Napoli ellen

Juventus
Napoli's Senegalese defender Kalidou Koulibaly reacts after scoring an own goal while Juventus' Portuguese forward Cristiano Ronaldo celebrates during the Italian Serie A football match Juventus vs Napoli on August 31, 2019 at the Juventus stadium in Turin. (Photo by Isabella Bonotto / AFP)
Vágólapra másolva!
A várakozásoknak megfelelően óriási meccset játszott egymással az olasz bajnokság 2. fordulójában a Juventus és a Napoli. Bár a torinóiak már 3-0-ra is vezettek, Carlo Ancelotti alakulata nem adta fel, kiegyenlített, a hosszabbítsában

A Juve elképesztően kezdett a 16. percben a megsérülő De Sciglio helyére csereként beálló Danilo első labdaérintéséből gólt szerzett, majd az ex-Napoli játékos, Gonzalo Higuaín csapta be elképesztően pimasz módon a világ egyik legjobb hátvédjének tartott Kalidou Koulibalyt, és bombázott egykori csapatának kapujába.

A második félidőben Cristiano Ronaldo is betalált, ekkor alighanem mindenki azt hitte, véget ért a meccs. Carlo Ancelotti és a Napoli azonban nem adta fel, és Manolas, Lozano, valamint Di Lorenzo találataival 15 perc (!) leforgása alatt egyenlített. A csattanó azonban még hátravolt: a 92. percben egy szabadrúgás után a menteni igyekvő Koulibaly a saját kapujába lőtt.

Korábban az AC Milan hazai pályán 1-0-ra legyőzte a Bresciát. A találkozó egyetlen gólját Hakan Calhanoglu szerezte.

Serie A, 2. forduló:
AC Milan-Brescia 1-0 (1-0)
Juventus-SSC Napoli 4-3 (2-0)