Marad Gulácsiéknál a német válogatott sztárfocista

RB Leipzig - Borussia Mönchengladbach Sports soccer Bundesliga Saxony RBL Grass ball sport Red Bull Arena
02 December 2018, Saxony, Leipzig: Soccer: Bundesliga, 13th matchday, RB Leipzig - Borussia Mönchengladbach in the Red Bull Arena Leipzig. Leipzig's player Timo Werner thanks for a template. Photo: Jan Woitas/dpa-Zentralbild/dpa - IMPORTANT NOTE: In accordance with the requirements of the DFL Deutsche Fußball Liga or the DFB Deutscher Fußball-Bund, it is prohibited to use or have used photographs taken in the stadium and/or the match in the form of sequence images and/or video-like photo sequences.
Vágólapra másolva!
Hiába közölte már a német sajtó szinte tényként, hogy az RB Leipzig német válogatott támadója jövő nyáron, lejáró szerződését követően ingyen csatlakozik a Bayern Münchenhez, most meglepetésre hosszabbított Gulácsi Péter klubjával.

A 23 éves kora ellenére már 25-szörös német válogatott támadó iránt kis túlzással fél Európa sorban állt, a legkitartóbb kérőnek pedig a Bayern München bizonyult. A németek lapok az elmúlt hetekben sokat cikkeztek arról, hogy Werner kitölti a szerződéséből még hátralévő egy évet, és jövő nyáron csatlakozik a bajnoki címvédőhöz.

Timo Werner hosszabbított az RB Leipzig együttesével Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Jan Woitas

Ehhez képest a lipcsei együttes a Twitter-oldalán közölte, hogy a klasszis focista 2023-ig hosszabbított a Gulácsi Pétert is a soraiban tudó klubbal.