Társoldalunk:

Ronaldo fia nem hitte el, milyen helyen élt az apja fiatalon

2019.08.20. 16:49

Bár messziről úgy tűnik, hogy Cristiano Ronaldo már réges-régen elfelejtette, hogy milyen nehéz körülmények közül indult a karrierje, most kiderült, hogy ez egyáltalán nem igaz, nagyon is emlékszik rá.

A Juventus ötszörös aranylabdás sztárja a portugál TVI csatornának adott exkluzív interjút Torinóban a Serie A 2019-2020-as szezon rajtja előtt, itt osztott meg velük egy történetet. Elmesélte, hogy nemrégiben elvitte legidősebb gyerekét, az ifjabb Cristianót Lisszabonba, hogy megmutassa neki, hol is kezdődött a karrierje, amikor 12 évesen, szegény madeirai srácként a portugál fővárosba költözött. Megmutatta a fiának azt az albérletet, ahol legjobb barátjával, Miguel Paixaóval lakott, ami ma is úgy néz ki, mint 22 évvel ezelőtt. 

A kis Cristianót is érik néha nem várt meglepetések az életbenForrás: Picture-Alliance/AFP/Norbert Prümen

"Örültem, hogy megmutathattam a fiamnak, hol nőttem fel. Madeirát már ismeri, most pedig elvittem a Don José lakótelepre is, ahol még most is nagyon sokan élnek azok közül, akik akkor laktak, amikor én is. Megmondom őszintén, megindító volt a találkozás, mert nem hittem volna, hogy még valaha viszontlátom őket – mesélte Ronaldo az interjúban. De az igazi meglepetést az ifjabb Cristiano szolgáltatta, aki meglátva a világ jelenlegi egyik leggazdagabb sportolójának egykori szobáját, azt kérdezte csodálkozva: "Apa, te itt éltél? Nem akart hinni a szemének."

"A gyerekek azt hiszik, hogy az életben minden könnyű. Ahogy élünk, a lakások, az autók, a ruhák, hogy minden csak az ölükbe hullik. Én viszont azt szeretném, ha a gyerekeim megértenék, hogy mindez nemcsak azért van, mert valamiben tehetségesek vagyunk, de kell hozzá a kemény munka és az elszántság is. Ugyanerről szoktam beszélni akkor is, amikor iskolákban tartok előadást" – mondta még Ronaldo.