Társoldalunk:

Neymar-ügy: a PSG a Barca és a Real ajánlatát is visszautasította

2019.08.14. 23:17

A Paris Saint-Germain mind a Barcelona, mind a Real Madrid Neymarért tett ajánlatát visszadobta, számol be a BBC spanyol forrásokra hivatkozva.

A rendszerint megbízható információkkal bíró spanyol szakíró, Guillem Balague úgy értesült, hogy a PSG vezetősége mindkét spanyol sztárklub ajánlatára nemet mondott. A Barcelona 100 millió euró mellett a brazil Philippe Coutinhót kínálta fel, de Ivan Rakitic is tárgyalt a párizsiakkal, megegyezés azonban nem született.

Ahogy a Real Madriddal sem, amelyik a készpénz mellett Gareth Bale-t és James Rodrigeuzt kínálta föl, a franciák viszont Vinicius Juniort szeretnék, akit meg a Real nem kíván elengedni. Balague szerint annyi azonban kijelenthető, hogy habár a PSG mindkét csapattal tárgyal, inkább a Madriddal szeretne megegyezni.

Eközben a Barca klubrádiója arról ír, hogy a PSG 220 millió euróra tartja Neymart, amit kizárt dolog, hogy a katalánok ki tudjanak vagy ki akarjanak fizetni.

Neymar, aki 2017-ben igazolt Barcelonából 222 millió eurós rekordösszegért Párizsba, hónapokkal ezelőtt nyilvánvalóvá tette távozási szándékát, amit a nyáron érkezett új sportigazgató, Leonardo csak katalizált azzal, hogy nem tartóztatta. 

A spanyol átigazolási időszak szeptember 2-ig tart, azaz még nincsenek elkésve a tárgyalások.