Társoldalunk:

Rebrov: Helytálltunk egy százmillió eurós csapat ellen

2019.08.13. 22:11

Kedden este a Ferencvárosi Torna Club 4-0-ra kikapott a horvát Dinamo Zagrebtől a Bajnokok Ligája-selejtező 3. fordulójának visszavágó mérkőzésén, így a magyar bajnokcsapat az Európa-liga főtáblára jutásért játszhat. A találkozó után Szergej Rebrov, az FTC ukrán vezetőedzője elmondta, hogy a Bajnokok Ligája-továbbjutás a kihagyott helyzetek miatt nem jött össze.

„A középpályán sokkal erősebben letámadtak minket, amire nem voltunk felkészülve. Az első félidőben még kialakítottunk helyzeteket, de nem tudtuk értékesíteni azokat. Ez lett a vége. Ez benne van a fociban, lehet, hogy még nem vagyunk készen a Bajnokok Ligájára. Össze kell szednünk magunkat, és újra megpróbálni.  

Szergej Rebrov, a Ferencváros vezetőedzőjeFotó: Hirling Bálint - Origo

A játékosaim jól helytálltak egy olyan csapat ellen, amelynek a játékoskerete több mint száz millió eurót ér. Ha gólt szerzünk a meccs elején, teljesen más lett volna a végeredmény" – mondta az M4Sport kamerája előtt Szergej Rebrov, az FTC vezetőedzője, akit a litván Suduva elleni El-párharcól is kérdeztek, de egyelőre még nem akart az ellenfélről beszélni.