Társoldalunk:

Ronaldo: Messi és köztem csak egy különbség van

2019.08.13. 16:08

Cristiano Ronaldo, a Juventus FC ötszörös aranylabdás támadója az online sportközvetítésekkel foglalkozó DAZN nevű oldalnak nyilatkozott legnagyobb riválisáról, a szintén ötszörös aranylabdás Lionel Messiről. A portugál csillag rendesen méltatta argentin kollégáját, azonban finoman odaszúrva elmondta, hogy ő miért is jobb nála.

„Messi kiváló játékos, akire nemcsak a megnyert aranylabdái miatt emlékeznek majd, hanem azért is, mert évről évre a legjobbak között volt, akárcsak én. Kettőnk között csak annyi különbség, hogy én több klubban játszottam, és több csapattal is megnyertem a Bajnokok Ligáját" – nyilatkozta Cristiano Ronaldo, aki pályafutása során már ötször nyerte meg a legrangosabb európai kupatrófeát, míg Lionel Messi „csak" négyszer hódította el. 

Cristiano Ronaldo a válogatottban is több trófeát nyert mint Lionel MessiForrás: AFP/Gabriel Bouys

Ronaldo 2008-ban a Manchester United játékosaként nyerte meg először a Bajnokok Ligáját, majd 2014-ben, 2016-ban, 2017-ben és 2018-ban a Real Madrid csatáraként hódította el a trófeát. Ráadásul hétszer a BL-sorozat gólkirálya lett, míg Messi „csak" hatszor végzett a góllövőlista élén.