Vágólapra másolva!
Egy rövid videó tanúsága szerint a Paris Saint-Germain párizsi ajándékboltjából minden olyan holmit eltüntettek gondos kezek, amelyeknek köze van a klub brazil sztárjához, Neymarhoz.

Ahogy Cristiano Ronaldo hiánya a Real Madrid 2018-19-es mezeit reklámozó plakátokról pontosan jelezte, hogy a portugál sztár elhagyja a spanyol klubot, úgy lehet Neymar Párizsból való távozásának a jele az, hogy a PSG ajándékboltjában semmi nem emlékeztet arra, hogy van egy 222 millió euróért vett brazil szupersztárjuk.

A videón csak Kylian Mbappé feliratos meze fogadja az üzletbe betérőket, ahol a falon ott sorakoznak a csapat sztárjainak poszterei, de Neymaré nincs köztük.

Ez pedig két dolgot jelenthet: vagy most nyomják újra a plakátokat és minden más Neymar-ajándéktárgyat, vagy megszületett a megegyezés a PSG és a brazil egyik kérője között – inkább az utóbbira tippelnénk.

A 2017-ben a PSG-be igazoló brazil klasszisnak már hónapok óta mehetnékje van a francia fővárosból, az új sportigazgató, Leonardo érkezése pedig csak rátett egy lapáttal erre a vágyra, miután a honfitárs jelezte, nem tart igényt a klub a klasszisra. Akit a szurkolók sem fogadtak kitörő lelkesedéssel a Nimes elleni szezonnyitón.

Brutálisan kiütötte ellenfelét a PSG csatára, Neymarnak üzentek a szurkolók

A Paris Saint-Germain is megkezdte szereplését a francia bajnokságban, a Nimes ellen lépett pályára az első fordulóban, és simán, 3-0-ra nyert. A meccs egyik legfontosabb jelenete a mérkőzés előtt volt, a szurkolók üzentek a brazil Neymarnak, akit prostituálthoz hasonlítottak a fanatikusok. Friss hír egyébként, hogy a PSG és a Barcelona tárgyal, állítólag pénz mellett Philippe Coutinho érkezhet Párizsba.

A Barcelona vissza is vinne, hogy újra összeálljon a Camp Nouban az MSN (Messi, Suárez, Neymar) támadó gépezet, de nem tudtak megegyezni az árban (a 100 millió euró plusz két játékos induló ajánlat, legutóbb 60 millió eurónál és Philippe Coutinhónál tartott, akit egyébként a Bayern München is szívesen kölcsönvenne, ha úgy alakul).

De nem cáfolt hírek szerint a Real Madrid is bejelentkezett, akik pénz mellett a spanyol fővárosban nem szívesen látott Gareth Bale-t (sőt, akár még James Rodríguezt is) adnák extraként Neymarért. Az ESPN szerint a Real több játékosa is felhívta az elmúlt napokban Neymart, hogy elmondják neki, milyen szívesen látnák a Bernabéuban csapattársként.