Félelmetes dolgot mondott Mourinho, amikor megkérdezték, ki nyerheti a PL-t

Horizontal
Manchester City's English midfielder Raheem Sterling applauds as he carries the match ball after scoring a hatttick to help his team win 5-0 during the English Premier League football match between West Ham United and Manchester City at The London Stadium, in east London on August 10, 2019. (Photo by Ian KINGTON / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
José Mourinho visszatért, hogy az idei szezonban a Sky Sports csatornán beszéljen a fociról és a Premier League-ről, és az első fordulóban már el is hangzott az első súlyos kijelentés.

Amikor a műsorvezető arról kérdezte, hogy melyik csapat nyerheti meg idén a bajnoki címet, a kétszeres BL-és PL-győztes szakember így válaszolt:

"Négy csapat jöhet szóba: a Manchester City, a Tottenham, a Liverpool és a Manchester City B. Amikor megláttam, hogy milyen játékosok ülnek a kispadon, akik nem fértek be a kezdő tizenegybe, arra gondoltam, hogy ezek még a B csapatukkal is meg tudnák nyerni a bajnokságot."

Van abban valami, amit a portugál mond. Így nézett ki a szombati, West Ham United ellen idegenben 5-0-ra megnyert meccsen a Guardiola által kijelölt keret:

És ez csak egy apró kerete a hihetetlenül bő keretnek, olyan játékosok nem voltak szombaton a keretben, mint Leroy Sané, Eliaquim Mangala, Rodri vagy Benjamin Mendy. Sötét jövőt sejtet ez a PL mezőnyének, kivéve persze a Manchester Cityt.