Dárdai Pál után kezdett költekezni a Hertha, bemutatták a rekordigazolást

Borussia Dortmund - Fortuna Düsseldorf Sports soccer Bundesliga Pair Dodi Lukebakio (Fortuna Düsseldorf 1895 e.V.) Axel Witsel (Borussia Dortmund)
11 May 2019, North Rhine-Westphalia, Dortmund: Soccer: Bundesliga, Borussia Dortmund - Fortuna Düsseldorf, 33rd matchday. Düsseldorf's Dodi Lukebakio Ngandoli (l) reacts after his missed penalty shot. Photo: Marius Becker/dpa - IMPORTANT NOTE: In accordance with the requirements of the DFL Deutsche Fußball Liga or the DFB Deutscher Fußball-Bund, it is prohibited to use or have used photographs taken in the stadium and/or the match in the form of sequence images and/or video-like photo sequences.
Vágólapra másolva!
A Hertha BSC megszerezte a Watford csaptától a belga Dodi Lukebakiót, akiért a hírek szerint 20 millió eurót fizetett a berlini csapat.

Az igazolás azért is érdekes, mert ameddig Dárdai Pál volt az edző, sok átigazolási időszakban összesen nem költött ennyit a berlini csapat, mint most egyetlen játékosra. Lukebakio mellett korábban megszerezte a Hertha Eduard Löwent a Nürnbergtől hét millió euróért, Daishawn Redant a Chelsea-től 2,7 millióért és a liverpooli Marko Grujic kétmillió euróért érkezett kölcsönbe a német fővárosba.

Dárdai Pál vezetőedzősködése alatt Davie Selke volt a legdrágább igazolása a klubál, érte 8 milliót fizetett a Hertha a Lipcsnek.

Dodi Lukebakio 21 éves, 2018 januárjában lett a Watford játékosa, korábban az Anderlechtben szerepelt. A Watfodban összesen 15 percet szerepelt, az előző idényben a Fortuna Düsseldorf játékosa volt, 14 gólt szerzett a Bundesligában, volt egy mesterhármasa a Bayern München ellen.