Képek és videó a bíró elleni craiovai támadásról

BELGASOCCER RSCA ANDERLECHT SPORTING RSCA SPORTING SQUARE FORMAT
Referee Arnold Hunter pictured during the return leg of the 1/16 finals in the Europa League competition game, between Belgian first league soccer team RSC Anderlecht and Greek club Olympiacos F.C., Thursday 25 February 2016 in Piraeus, Athens, Greece. The Belgian club RSCA won 1-0 the first leg. BELGA PHOTO VIRGINIE LEFOUR
Vágólapra másolva!
Óriási botrányt okoztak a román szurkolók a Craiova-Honvéd Európa-liga-selejtező visszavágóján. A 120. percben az északír játékvezető füle mellett hanggránát robbant. 

A viszonylag eseménytelen ráadás végén, a 120. percben a Honvéd kapusa, Berla mutatott be egy bravúrt egy szabadrúgást követően, majd a megítélt szöglet előtt egymásnak estek a játékosok. Eközben a román szurkolók egy hanggránátot dobtak az északír játékvezető, Arnold Hunter közvetlen közelébe. A bírót hosszasan kellett ápolni, megint begurult a pályára a mentőautó.

Később Hunter játékvezető felállt és hosszas tanácskozás kezdődött. Bejött a pályára az UEFA ellenőr is, majd hosszas telefonálgatás indult. A negyedi játékvezető levette a melegítőjét. Senki sem tudta ekkor, mi fog történni.

Hosszas várakozás után a negyedik játékvezető, Robinson folytatta a meccs levezetését. Az esetről itt a videó és itt egy Twitter-bejegyzés, ami tartalmazza a közvetítés képeit: