Német és spanyol csapat is leigazolná a magyar válogatott középpályását

Magyarország - Wales, Eb-selejtező foci, Groupama aréna, 2019.06.11.
Nagy Ádám Marco Rossi legfontosabb játékosa
Vágólapra másolva!
A Nemzetis Sport Online a Corriere dello Sportra hivatkozva arról számolt be, hogy a Bologna labdarúgócsapatánál abban az esetben várható új játékos szerződtetése, ha megoldódik azoknak a futballistáknak az ügye, akik az előző idényben kevesebbet játszottak és várhatóan a nyáron távoznak.

A Corriere dello Sport a Bologna kiszemeltjei között említi a PSV 24 éves középpályását, Jorrit Hendrixet, aki ugyanazon a poszton szerepel, mint a Bologna 23 éves ghánai játékosa, az előző idényben csak hat bajnokin játszó Godfred Donsah, illetve Nagy Ádám, aki Szinisa Mihajlovics vezetőedző érkezése óta a tavasszal csak két bajnokin játszott. Az olasz lap szerint elsősorban akkor várható új játékos érkezése a Bolognához, ha említettek távoznak.

Nagy kapcsán – akinek a neve a hírek szerint korábban a szintén török Trabzonspornál és az olasz élvonalba feljutó Leccénél is szóba került – pedig úgy fogalmaz a Corriere, hogy néhány német Bundesliga-csapat és egy spanyol klub érdeklődött iránta, és megemlítik az olasz menedzser, Oscar Damiani nevét, aki azon dolgozik, hogy csapatot találjon a magyar válogatott középpályásnak.

A Nemzeti Sport Online a játékost képviselő CMG menedzserirodánál tájékozódott Nagy ügyében.

„Oscar Damiani hosszú évek óta az olaszországi partnerünk, közösen dolgozunk Nagy Ádám ügyén - fogalmazott a CMG társtulajdonosa, Kövesdi Viktor. - Vannak érdeklődések, sőt több ajánlat is érkezett már, de nem kapkodunk, nincs rá okunk, szeretnénk a játékossal közösen, körültekintően a lehető legjobb döntést meghozni, Ádám addig is a Bolognával készül, jelenleg éppen edzőtáborban van a csapattal. A cél az, hogy a top öt bajnokság valamelyikében futballozhasson, olyan klubnál, melynél a lehető legtöbb játéklehetőséghez juthat, ennek érdekében kölcsönszerződés és végleges váltás is elképzelhető. Azokat az érdeklődő klubokat, melyek Ádám számára is érdekesek lehetnek, összehozzuk a Bolognával, és amennyiben megállapodás születik, felgyorsulhatnak az események."