Nehezen nyert a Chelsea, kikapott az Arsenal felkészülési meccsen

Horizontal FOOTBALL BUST HEADSHOT
Chelsea's newly appointed English head coach Frank Lampard walks onto the pitch at Stamford Bridge in London on July 4, 2019. - Frank Lampard was appointed Chelsea head coach today, confirming a dramatic return for one of the club's greatest ever players. Lampard has signed a three-year contract with the Premier League club, where he spent 13 years and became the team's all-time leading scorer with 211 goals. (Photo by Isabel Infantes / AFP)
Vágólapra másolva!
A Chelsea egy hétgólos meccsen, 4-3-ra megverte az angol másodosztályú Readinget. Az Arsenal az Emirates Cup keretein belül, hazai pályán kapott ki a Lyontól 2-1-re.

A Reading elleni mérkőzés rosszul indult a Chelsea számára, hamar hátrányba került Frank Lampard csapata. Később azonban a londoniak fordítottak,majd a második félidő elején a 20 éves cserember, Mason Mount három perc alatt rúgott két góljával 4-3-ra nyertek.

Az Arsenalnak nem sikerült a hazai Emirates Cupon legyőzni a Lyont. Rosszul indult az angolok számára a találkozó, Lacazette-et a 13. percben le kellett cserélni sérülés miatt. Aubameyang a 35. percben vezetést szerzett a hazaiaknak, de később Dembélé duplájával a Lyon fordított és megnyerte a meccset.